Главная

Про проведення ІІ регіональної
музично—теоретичної студентської конференції
«наступність і новаторство у мистецтві та педагогіці»

    19 травня 2010 р. на базі Сєверодонецького обласного музичного училища ім.С.С.Прокоф’єва відбулася ІІ регіональна студентська музично-теоретична конференція «Наступність і новаторство у мистецтві та педагогіці», у якій взяли участь студенти і викладачі Артемівського музичного училища ім.І.Карабиця, Маріупольського музичного училища, Луганського обласного коледжу культури і мистецтв, Стахановського педагогічного коледжу Луганського національного педагогічного університету ім.Т.Шевченка та Сєверодонецького обласного музичного училища ім.С.С.Прокоф’єва. На конференції були присутні також викладачі Луганського державного інституту культури і мистецтв Лященко В.І., Тущенко М.М., Єфремова І.В., які познайомилися зі змістом роботи усіх секцій та виступили з профорієнтаційними повідомленнями.

    Метою конференції було виховання у сучасного молодого фахівця якостей, пов’язаних з розширенням світогляду, поглибленням рівня знань та мислення у професійній сфері; заохочування молоді до початкових форм наукової діяльності. Напрямки повідомлень студентів торкались традицій та їх сучасного відтворення в питаннях культурології, історії та теорії музики, методики, педагогіки та психології інструментального та вокального виконавства.

    Робота конференції відбувалася одночасно на чотирьох сесіях, учасниками були 45 студентів та їх наукові керівники; серед слухачів – студенти та викладачі Сєверодонецького обласного музичного училища ім.С.С.Прокоф’єва, викладачі шкіл естетичного виховання м.Сєвєродонецьк.

Методист,
завідуюча методичним кабінетом
Піндас Н.В.

   

   

Ваша оценка: Пусто Средняя: 5 (1 голос)

Ми в соц. мережах

             

Оголошення

Статистика